19.5.2017

KymiRingiä kohtaan riittää kansainvälistä mielenkiintoa

Aurinkoinen maanantaipäivä toi Iitin kunnalle uusia tuulahduksia maailman toiselta puolen, kun Etelä-Korean suurlähettiläs kunnioitti meitä vierailullaan. Lomakiven matkailutilalla nautittiin maittava lounas ja tämän jälkeen suuntasimme elämyskeskus KymiRingille.

Etelä-Korean suurlähettiläs Kim Soo-Gwon halusi tutustua KymiRingin alueen tarjoamiin mahdollisuuksiin Etelä-Korean teollisuuden sijoittumisesta Eurooppaan. Suurlähettiläs kuunteli suurella mielenkiinnolla mitä tulevaisuuden liikennekaupunki tulee tarjoamaan niin yritysmaailmalle kuin moottoriurheilullekin. Suurin mielenkiinnon kohde taisi kuitenkin olla ajoharjoittelun koulutus- ja testausalue. KymiRing mahdollistaa loistavat puitteet esimerkiksi Etelä-Korean autoteollisuuden käyttöön ja tuotteiden testaamiseen.

south korea kymiring img 143546

Kuvassa: Iitin kunnanjohtaja Riku Rönnholm, KymiRingin turvallisuuskoordinaattori Seppo Rossi, Etelä-Korean suurlähettiläs Kim Soo-Gwon, KymiRingin hankejohtaja Timo Pohjola ja Iitin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Esa Lehtinen