Vapaaehtoiset


Vapaaehtoishaku on päättynyt.

Kiitämme lämpimästi kaikkia hakijoita mielenkiinnostanne vapaaehtoistehtäviä kohtaan KymiRingillä elokuun testiajoihin.
Ilmoittautumisia tuli runsaasti. Niin paljon, että ihan kaikille ei Lahti Eventsin vastuulla olevista yleisöpalveluiden kokonaisuudesta valitettavasti pystytä tehtäviä tarjoamaan.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään postia heinäkuun aikana.

 

VAPAAEHTOISTEN EDUT JA EDELLYTYKSET

Edut:
Lämmin ateria, kahvit päivittäin
Ryhmäkuljetus KymiRingille Lahdesta tai Kouvolasta
Vapaaehtoistehtäviin perehdytys
Diplomi (pyydettäessä)
Vapaaehtoispassi
Työhön ohjaus ja tuki tapahtuman aikana
Ainutlaatuisen tapahtumakokemuksen Kymiringillä!

Edellytykset:
Positiivinen asenne
Osallistuminen tehtäväperehdytyksiin
Osallistuminen tapahtumaan 19.-20.8.2019

VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT

YLEISÖPALVELUT 
Asiakaspalvelutehtävät
Vapaaehtoiset auttavat ja opastavat yleisöä infopisteillä, katsomoissa ja tapahtuma-alueella sekä vip/hospitalityalueilla. Asiakaspalvelutehtävissä olevien vapaaehtoisten hymy on herkässä, he ovat asiakaspalveluhenkisiä ja heillä tulee olla rohkeutta tarttua toimeen kuin toimeen.

Lipuntarkastus
Alueella on yksi pääsisäänkäynti, jossa on lipuntarkastuspisteet. Kaikki liput ovat ennakkoon myytyjä, joten lipunmyyntiä ei portilla ole. Lipuntarkastajilla on reipas ja asiakaspalveluhenkinen työote.

RUOKAPALVELU
Tehtävät sisältävät tapahtumaorganisaation eri osa-alueiden ruokailujen sujuvuudesta sekä siisteydestä vastaamista. Tehtävät vaativat oma-aloitteista asennetta ja vastuunottokykyä.

RAKENTAMINEN
Vapaaehtoiset avustavat tapahtuma-alueen rakentamisessa ja käyttöönotossa sekä mm. opasteiden ja kylttien asentamisessa. Toimeen tarttuvaa asennetta arvostetaan.

TURVALLISUUS
Järjestyksenvalvonta ja kulunvalvonta
Vapaaehtoisella järjestyksenvalvojalla tulee olla voimassa oleva järjestyksenvalvojankortti. Kulunvalvojat auttavat turvaorganisaatioita kulkuoikeuksien tarkistamisessa kulunvalvontapisteillä.

Liikenteenohjaus ja pysäköintijärjestelyt
Tapahtuma-alueelle tarvitaan liikenteenohjaajia sekä yleisön pysäköintialueille liikenteen- ja pysäköintiohjaajia. Liikenteenohjaajilla tulee olla vähintään B-ajokortti, mielellään tieturva 1 -kortti.

KUNNOSSAPITO
Tehtävät ovat tapahtuma-alueen yleisilmeen tarkkailu ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Tehtävät vaativat oma-aloitteellisuutta ja jämptiä, mutta joustavaa työtapaa.

OHEISOHJELMAPALVELUT
Tehtäviin kuuluu avustaminen tapahtumatekniikan (screenit, äänentoisto) rakentamisessa ja roudaamisessa sekä muut avustavat tehtävät tapahtumatuotannon parissa, esim. haastateltavien saattaminen. Varsinaista teknistä osaamista tehtävät eivät vaadi.

Toivottavasti kiinnostuit mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa ensimmäistä lukua KymiRingin tarinaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Kirsi Hänninen, kirsi.hanninen@lahtievents.fi, p. 0500 282 505.