Fan Zone


Fan Zone on koko tapahtuman keskiössä tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa osaksi suomalaista MotoGP-yhteisöä.
Viihdyttävät ja intensiiviset kuuluttajamme liekittävät tunnelmaa alueella koko kaksipäiväisen testiajo-tapahtuman ajan.  Fan Zonella et jää paitsi mistään, se on paikka jossa MotoGP-fanin kuuluu olla.

MotoGPTM :n testiajojen Fan Zonelle rakentuu monipuolinen ja laadukas ruoka- ja juomatarjonta. Korkealaatuinen ja mielenkiintoinen ruokavalikoima kattaa niin aasialaisia makuja, meheviä burgereita, terveellistä katuruokaa kuin tutumpaakin festarimuonaa.

Pizzarium

Palapizza, pizza al taglio, on tärkeä osa roomalaista arkea. Lähes joka korttelissa on pieniä pizzaputiikkeja, joista leijailee vastustamaton tuoksu ja joihin on helppo poiketa hakemaan välipalaa, lounasta tai illallista. Sukella Fan Zonella italialaiseen makumaailmaan.
www.pizzarium.fi

Sandro

Sandro tarjoilee rikkaita Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän makuja lämpimän kansainvälisessä tunnelmassa. Sandrossa pääset nauttimaan tuoreista makuelämyksistä ja rentoutumaan kesken tapahtumapäivän – yksin tai yhdessä!
www.sandro.fi/en

Thai Corner

Thai Coner tarjoaa aitoja thaimaalaisia ruokaelämyksiä, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja ammattitaidolla.Thai Cornerin annokset ovat nopeudessaan pikaruokaa, jossa laadusta ja mausta ei tingitä.

Ace Corner Finland

The Ace is the place. Ensimmäinen Ace Café avasi ovensa Lontoon North Circular Roadille 21. lokakuuta 1938. Vuonna 2011 Ace brändi laajeni ensimmäistä kertaa Lontoon ulkopuolelle, Suomen Moottoripyörämuseoon Lahteen. Pop-up Ace Corner sijaitsee Moottoripyörämuseon showroom / pop up-museoalueella ja tarjolla on maukkaat ja mehevät Wingsit Ace-henkeen.
www.ace-corner-finland.fi

Suomen Moottoripyörämuseo

Suomen Moottoripyörämuseo tuo testiajo-tapahtumaan näyttävän kattauksen pyöriä yleisön nähtäväksi. Mukana on kuuluisien suomalaisten ajajien 50-, 60-, 70- ja 80-luvun TT -kilpapyöriä (nykyinen Road racing) sekä muutaman katupyörähelmi.
Moottoripyöräfanien, prätkäkulttuurin ja hyvän ruuan ystävien kohtaamispaikka Ace Corner ja samaan henkeen somistettu pop up-museo ja löytyvät Fan Zonelta.
www.moottoripyoramuseo.fi

 

 

 

 


Pizzarium verkkosivut7Sandro logo verkkosivut6Thaicorner verkkosivut5

Ace corner verkkosivut4MPmuseo logo verkkosivut