Ratapäivät

KymiRing ei ole suunniteltu ainoastaan ammattilais- ja kilpakuskien käyttöön: Haluaisitko päästä testaamaan ajotaitojasi Pohjois-Euroopan ainutlaatuiselle GP-radalle? 

KymiRingin moottoriradalta on mahdollista vuokrata GP-rataa ajopäiväkäyttöön sekä yritys-, yhdistys- tai yksityiskäyttöön. Ratavuokraajan on mahdollisuus järjestää esimerkiksi ajoneuvojen esittelytilaisuuksia tai rata-ajoa omilla autoilla ja moottoripyörillä.

Tehdessäsi varausta, ilmoitathan seuraavat tiedot tapahtumalle ja radan varaukseen liittyen:

  • Päivämäärä
  • Aikatarve (kokopäivä / ½ päivä)
  • Ajoneuvojen määrä ja tyyppi (moottoripyörät / autot)
  • Arvioitu osallistujamäärä
  • Tilaisuuden luonne ja radan käyttötarkoitus
  • Nimi, yritys / yhdistys ja tarkat yhteystiedot

Ajoneuvotestaus

KymiRing tarjoaa hyvin monipuolisia testausmahdollisuuksia 180 hehtaarin rata-alueellaan: mm. muuntuva GP-rata, dynamics-alue ja lukuisia offroad-ratoja ylä- ja alamäkineen. Koko rata-alueen kattava yksityinen 5G-verkko tarjoaa turvallisen ja huippunopean verkon esimerkiksi itseohjautuvien ja verkottuneiden ajoneuvojen sekä ohjelmistojen testaukseen. KymiRing on avoinna ympäri vuoden, ja se mahdollistaa testaamisen myös kaikissa Suomen ääriolosuhteissa.

Moderni varikkorakennus palvelee testausasiakkaita tarjoten 4300 neliötä hallitilaa sekä muuntuvaa toimistotilaa tarpeen mukaan. Koko infrastruktuuri on suunniteltu täyttämään suurimpien ja vaativimpienkin testitiimien tarpeet ja asiakkaiden saatavilla on mm. sähköautojen latausmahdollisuuksia ja PTT-teknologia.


Moottoriurheilutapahtumat

KymiRingin tapahtuma- ja moottoriurheilukeskus on kiistatta yksi uusimmista ja edistyneimmistä keskuksista maailmassa. Upouusi GP-rata täyttää ainoana ratana Pohjois-Euroopassa FIA:n ja FIM:n korkeimpien rataluokitusten vaatimukset ja soveltuu minkä tahansa suuren kansainvälisen urheilutapahtuman areenaksi. Pääradan lisäksi KymiRingiltä löytyvät maailmanluokan Motocross-, Rallycross- ja Speedway-radat.

Ratojen lisäksi KymiRingiltä löytyy 12 000m2 varikkorakennus, jonka infrastruktuuri palvelee vaativimpienkin kansainvälisten kilpailujen tarpeita 36 varikkopilttuulla ja suurilla modifioitavilla media-, konferenssi- ja toimistotiloillaan.

Lanseeraukset ja mediatapahtumat

KymiRing on loistava paikka upouusine ratoineen ja fasiliteetteineen esimerkiksi VIP-tilaisuuksien järjestämiseen. Modernit tilamme ovat helposti muokattavissa vastaamaan räätälöityjen tapahtumien, kuten tuotelanseerauksien, PR-tilaisuuksien tai ajoelämyspäivien tarpeita.

Ajokoulutus

KymiRingin muunneltavassa ja monipuolisessa rataympäristössä on mahdollista järjestää kaikenlaisia ajokoulutuksia alkaen aloittelijoiden opetuksesta aina ammattilais- ja kilpakuljettajien koulutuksiin.