2.5.2019

MotoGP™:n testiajot ensimmäistä kertaa Suomeen elokuussa

KymiRingin alue tapahtumakäytössä, Lahti Events vastaa tapahtumatuotannosta

MotoGP™:n kansainväliset testiajot ajetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa. Testiajot järjestetään 19.-20.8.2019 KymiRingin uudella, osittain vielä rakennusvaiheessa olevalla, GP-radalla Iitissä. Testien ajoaika on molempina päivinä klo: 10-17 välisenä aikana.

Testiajoihin osallistuvat kaikki kuusi MotoGP™-tiimiä. Mika Kallio on mukana KTM:n tehdastiimissä. MotoGP™- tiimit keskittyvät testaamaan renkaita, pyörien säätöjä ja myös uusia kehitysosia.

-          , kertoo KymiRingin toimitusjohtaja Markku Pietilä.

GP-rata saadaan aikataulun mukaan testikuntoon, mutta kiinteän varikkorakennuksen sijaan joudutaan myös käyttämään tilapäisiä siirrettäviä tiloja.

Testiajojen oheisohjelmasta ja rataosuuksien ympärille rakentuvasta tapahtuma-alueesta sekä tapahtuman myynnistä ja markkinoinnista vastaa Lahti Events Oy yhteistyössä KymiRing Oy:n kanssa.

-          , sanoo Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki.

KymiRing Events Oy on tehnyt sopimuksen MotoGP™-osakilpailun järjestämisestä promoottorina toimivan Dorna Sportsin kanssa. Sopimus kattaa vuodet 2020–2024. Dorna Sports vahvistaa Suomen osakilpailun tarkan päivämäärän myöhemmin syksyllä.

Liput testiajoihin tulevat myyntiin maanantaina 13.toukokuuta Lippu.fi:n kautta.

 Kuva: Lukasz Swiderek2019 03 GP Americas 12428 Lukasz Swiderek

Lisätietoja:

Markku Pietilä
Toimitusjohtaja, KymiRing Oy
Puh. 050 045 5156, markku.pietila@kymiring.fi

 

Emilia Mäki
Toimitusjohtaja, Lahti Events Oy
Puh. 050 582 0953, emilia.maki@lahtievents.fi