18.3.2019

Tuleva Suomen MotoGP-tapahtuma poiki uuden yhdistyksen

Iitin Tiilolankankaalle valmistuvan Kymiring-moottoriradan MotoGP-isännyys saa tukea Iitissä tiistaina perustetun uuden moottorikerhon muodossa.

Päivän valon tiistaina nähnyt eli perustettiin, koska MotoGP-kilpailun läpivienti vaatii järjestelypuolella paljon paikallistuntemusta. Lisäksi RRC:n jäsenet tulevat toimimaan kilpailussa avustavissa tehtävissä. RRC:n ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtunee loppukesästä, kun Kymiring-radalla ajetaan MotoGP-luokan viralliset testit elokuun 19. ja 20 pnä.

RRC:n yhtenä keskeisenä toimintamuotona on osaltaan turvata tulevan huipputapahtuman puitteet. Perustettu yhdistys tuleekin panostamaan varainkeräykseen, jonka tavoitteena on oman kerhotilan perustaminen KymiRingin varikkoalueelle. Tämä kerhotila tulee olemaan kilpailutapahtumissa esimerkiksi kutsuvieras -tiloina.

Ring Race Club tuleekin toimimaan myös kanavana, jonka kautta yksityishenkilöt tai yhteisöt voivat tukea KymiRing- ja MotoGP-hankkeita. RRC on MotoGP-kytkösten lisäksi kuten mikä tahansa moottorikerho. Moottoriurheiluharrastuksen edistäminen kuuluu myös oleellisena osana perustetun kerhon toimintaan.

RRC:n johdossa aloitti puheenjohtajana pitkänlinjan moottoriurheiluvaikuttaja Jouni Hätinen, jonka aisaparina työskentelee nelihenkinen hallitus. 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

www.ringraceclub.fi

info@ringraceclub.fi

media@ringraceclub.fi

https://www.facebook.com/Ring-Race-Club

 

Hallitus

Kuvassa Ring Race Clubin hallitus

Kuva: Jari Heikkilä ja teksti: Tuomo Seppänen