Racing Lodges & Chalets


Varma Luonnonpuusta rakennettavat korkeatasoiset Racing Lodge & Chalet -huoneistot mahdollistavat vauhdikkaan ja monipuolisen vapaa-ajan, yrityskäytön ja edustustilaisuudet. Rakennukset ovat taloyhtiömuotoisia, ja muodostuvat toisiinsa kytketyistä kaksi- tai kolmikerroksisista parvekkeellisista huoneistosta. 

Racing Lodge -huoneistojen pääasiallinen käyttötarkoitus on edustuskäyttö, mutta huoneistot on varustettu myös majoittumiseen. Kustakin Racing Lodgesta on esteetön näkymä pääradalle ja kaikkien Racing Lodge -huoneistojen alakerrassa on oma edustava lasiseinäinen autotalli. Racing Lodgen vastikkeeseen sisältyy radankäyttöoikeus muilta suljetulla radalla sopimuksen mukaisina aikoina. Racing Lodgen käyttäjät ovat luonnollisesti tervetulleita varaamaan lisäratavuoroja KymiRingistä myös omien ratavuorojensa lisäksi.

Racing Chalet - huoneistot sijaitsevat toisessa rivissä Racing Lodges -rakennusten takana. Racing Chalet´n käyttäjät voivat varata autopaikan KymiRingin robottipysäköintihallista, esimerkiksi omalle vapaa-ajan autolleen. Racing Chalet´n vastikkeeseen sisältyy radankäyttöoikeus muilta suljetulla radalla sopimuksen mukaisina aikoina. Racing Chalet´n käyttäjien on mahdollista varata lisäratavuoroja KymiRingistä myös omien ratavuorojensa lisäksi.

www.racinglodge.com
www.rakennusvarma.fi 

 

Kymiring Ferrari 2018.10.5

Kymiring Drone 2018.10.5

B 1st

B basement